Igre

Return to Castle Wolfenstein – Single player

Tele kode med igro napišite v config. To storite tako, da pritisnete ¸ in zgoraj se vam bo odprlo novo okno, v katerega napišite te kode.

Pa vendar, če želite, da bodo kode delovale, morate v bližnjico na namizju v lastnostih ikone spremeniti naslov (execute), tako, da dodate “+ set sv_cheat 1” , brez narekovajev.

/god – God Mode
/notarget – Enemies Don’t Attack
/noclip – No Clipping Mode
/give all – All Weapons and Ammo
/give armor – Give armor
/give health – Give health
/give stamina – Give stamina
/give # – Give Item # (See List below)
/mapname – Get the Current Map Name (See List below)
/spdevmap mapname – Jump to mapname
/nofatigue – Unlimited Stamina
/kill – Suicide

Map Names: escape1, escape2, tram, village1, village2, crypt1, crypt2, church, boss1, forest, rocket, dam, chateau, dark, dig, castle, end, beach, village, boss2, rocket, baseout, assault,mfactory, trainyard, norway, xlabs, wine, wine2, wine3

Items List: panzerfaust, thompson, mp40, mauser rifle, flamethrower, sten, fg42 paratroop rifle, grenade, colt 45, large health, medium health

Return to Castle Wolfenstein – Multiplayer

No, seveda pa jaz obožujem tudi multiplayer te igre. Najraje imam mapo sLuxx, kjer je vedno invazija na utrdbo. Drugače pa igram tudi v drugih mapah, recimo kakšen deathmatch, pod imenom Pjotr-SLO.
Če me mogoče kdo sreča na multiplayerju, mi naj kar kej pametnega pove.

Nekaj nasvetov pri igranju preko interneta:

-Ko srečate sovražnika, takoj začnite streljati vanj,
-počepnite ( c ), saj je tako lažje meriti,
-merite v glavo,
-če vam zmanjka streliva začnite skakati in se premikati, dokler si ne nabijete puške,
-če vam povsem zmanjka orožja bežite.

Kako naj se razporedi 60 igralcev, če igrajo v mapi Beach Invasion.

Zavezniška stran:

Najbolje je, če gredo 3 ostrostrelci na ostrostrelski hrib, za njimi pa naj bosta zdravnik in poročnik. Če enemu izmed ostrostrelcev zmanjka streliva, mu naj ga hitro da poročnik. Če pa koga ustrelijo, naj ga zdravnik pozdravi.

6 igralcev mora iti v akcijo, da bodo razstrelili zid in vhod v utrdbo. Od tega naj bodo 3 inežnirji, dva zdravnika in eden poročnik.

10 igralcev naj gre takoj, ko bo omogočen dostop v napad in sicer tako, da si postopoma čistijo pot. Od teh igralcev naj bodo 3 zdravniki, 2 poročnika, 2 vojaka z navadno puško, trije pa s težkimi orožji. Ti naj bodo bolj spredaj.

Ostane nam še 9 igralcev. Štirje morajo biti ostrostrelci in se morajo razporedijo po obali. Ostalih 5 igralcev naj gre tudi v napad. Od tega naj bosta 2 zdravnika, 2 poročnika in en vojak. Seveda pa se mora inženirska ekipa takoj po opravljeni nalogi pridružiti tej skupini in z njo oditi v napad.

Takšna je najboljša razporeditev igralcev, če jih je na zavezniški strani 30. Če jih je manj, naj se temu primerno razporedijo.

Nemška stran:

Na nemški strani so 4 bunkerji s pogledom na obalo. Zato naj gre v vsak bunker po 5 igralcev. Od tega naj bo 1 ostrostrelec, 1 zdravnik, 1 poročnik, 1 inženir in 1 vojak s težkim orožjem. Pri tem morata ostrostrelec in inženir streljati zaveznike na obali (inženir naj uporabi mitraljez), vojak s težkim orožjem pa mora varovati hrbet ostrostrelcu in inženirju. Če se mitraljez pokvari, naj ga inženir takoj popravi. Pri vsem tem pa morata zdravnik in poročnik paziti na vse in jih oskrbovati z orožjem in zdraviti.

7 jih mora iti v klet, varovati dokumente. Od tega naj bodo 3 zdravniki, 2 poročnika in 2 vojaka s težkimi orožji.

Ostanejo še 3 vojaki. Ti naj gredo po hodnikih in ovirajo zaveznike. Pri tem naj bo 1 navadni vojak, 1 zdravnik in 1 poročnik.

Če zaveznikom ob vsej tej idealni poziciji uspe ukrasti dokumente, naj vse enote takoj pridrvijo v sobo z radiom, da prestrežejo dokumente.

  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Komentiraj