Domov > Staro > So Egipčani prijateljevali z nezemljani?

So Egipčani prijateljevali z nezemljani?

september 6, 2008

Večina nas ve, da so imeli Egipčani zelo dobro razvito kulturo, religijo, pisavo, književnost, medicino… Zelo dobro so tudi poznali matematiko, gradbeništvo ter astronomijo in astrologijo. Neka nova oddaja na Discovery channel, ki sem jo gledal nekaj časa nazaj pa je govorila o tem, da so Egipčani, ko so gradili piramide, palače,…tiste velikanske kamnite bloke premikali s pomočjo kvantne fizike. Kot vem, mi v 21. stoletju kvantno fiziko šele odkrivamo v teoriji, kaj šele v praksi, kot so jo uporabljali Egipčani. 
In seveda se vam verjetno poraja vprašanje, kako to, da so bili praktično bolj razviti in pametni kot mi, pa so vseeno propadli. In zakaj mi nismo tako razviti in ne znamo uporabljati kvantne fizike v praksi?

Hja, odgovor na to vprašanje bi lahko našli v njihovih grobnicah. Kot že vemo, so imeli v grobnicah sarkofage običajno obrnjene in razporejene po določenih pravilih. Pogosto so bili sarkofagi obrnjeni proti ozvezdju Orion. Pa to še ni vse. V grobnicah so imeli tudi nekakšne line, ki so točno na določen dan ob določeni uri ali osvetlili nek predmet v grobnici ali pa se je skozi lino ob določeni uri pokazala neka zvezda. 

Vse to pa kaže na neko povezavo z vesoljem. Zato menim, da se lahko upravičeno vprašamo, ali so Egipčane kdaj obiskali nezemljani, jih naučili astrologije, astronomije, kvantne fizike, medicine, matematike, gradbeništva in nato odšli. Egipčani pa so v spomin ali pa v pričakovanju ponovnega obiska gradili grobnice, piramide, razporejene po določenem sistemu, razporeditvi zvezd. 

Sedaj pa se lahko vprašamo, zakaj nezemljani ne priletijo nazaj na Zemljo in še nam povejo kaj pametnega? Morda se jim zdimo preveč neumni, ali pa imajo slabe izkušnje z ljudmi. Morda so jih egipčani razočarali, zato so celotno civilizacijo preprosto uničili?

Kaj pa vemo. Vendar je pa nekaj povsem jasno. Nezemljani nas opazujejo in so očitno bolj napredni od nas, puščajo nam znamenja (krogi na poljih) a nas očitno nimajo namena uničiti, saj bi to lahko očitno že zdavnaj storili. Tukaj pa je jasno še nekaj. Ameriška vlada nam nekaj prikriva.

Advertisements
%d bloggers like this: